Actueel

Dierenarts Ter Steege draagt praktijk over

Ruim 30 jaar geleden startte dierenarts Nico ter Steege zijn praktijk in Amsterdam Zuidoost. Hij heeft al die jaren veel persoonlijke verhalen en ontwikkelingen in de wijk mogen meemaken, en nu is het tijd om het stokje door te geven. Per 1 juni 2018 wordt de praktijk overgenomen door dierenarts Linda Hagedoorn, die al 16 jaar bij ons werkzaam is. De praktijk zal verdergaan onder de naam Dierenartspraktijk Gein.

We zijn blij dat de praktijk op deze manier wordt voortgezet, zodat u ook vertrouwde gezichten blijft zien en de goede zorg gewaarborgd blijft. Na 1 juni volgt nog een receptie in de buurt om gezamenlijk het glas te heffen op 30 jaar dierenarts zijn in Gein. We houden u hiervan op de hoogte!

In mei 10% korting op alles tegen vlooien en teken

Preventieve bescherming tegen parasieten is met name in de warmere maanden essentieel. Daarom ontvangt u de hele maand mei 10% korting op alle middelen voor de bestrijding van vlooien en teken. 

Parasieten kunnen voor veel klachten zorgen bij uw huisdier, en u kunt ook zelf besmet raken. Ook als uw huisdier niet veel krabt, kunnen er toch parasieten zijn. Zeker als uw dier allergisch is, is voorkomen beter dan genezen. Ook teken kunt u beter voorkomen, aangezien zij gevaarlijke aandoeningen als de ziekte van Lyme kunnen overbrengen. Bel ons voor meer informatie, of kom langs voor het juiste middel voor uw dier.

In april 20% korting bij castratie of sterilisatie van uw dier

Wilt u uw hond, kat of konijn laten castreren of steriliseren? Maak een afspraak in april en u ontvangt 20% korting! 

Castratie of sterilisatie maakt dieren niet alleen onvruchtbaar, maar kan ook een aantal belangrijke hormoon-gerelateerde problemen voorkomen. Zo kunnen gedragsproblemen worden verminderd, en bij poezen en teven neemt de kans op melkklierkanker aanzienlijk af. Lees hier verder voor meer informatie»

Let op! De actie geldt alleen in april 2018. Dus maak snel een afspraak via 020 69 12 347 of kom langs. 

Heeft u een Stadspas met groene stip?

In dat geval kunt u voor één huisdier een voucher aanvragen, waarmee u gratis een bezoek aan onze praktijk kunt brengen. Bij castratie of sterilisatie bij honden wordt een deel van de kosten vergoed; bij de kat is deze ingreep hierdoor gratis. Meer informatie is te vinden op de website van de Gemeente Amsterdam.

 

Geef Myxomatose en VHS/VHS-2 geen kans!

Konijnen zijn helaas vatbaar voor ziekten. Dit geldt voor wilde konijnen maar ook voor uw eigen konijn. Ook al komt uw konijn nooit buiten, er zijn een aantal dodelijke ziekten waarmee uw konijn eenvoudig besmet kan raken. Laat uw konijn altijd tegen Myxomatose en tegen VHS/VHS-2 vaccineren. Zorg verder voor een goede hygiëne: houd de hokken en voederbakken van uw konijn goed schoon. Voorkom daarnaast dat konijnen elkaar onderling kunnen besmetten en pluk geen gras op plaatsen waar ook wilde konijnen komen.

Tot en met 30 april 2018 ligt er een lekkere snack voor uw konijn klaar bij een vaccinatie! Natuurlijk kijken onze medewerkers uw konijn altijd goed na. Geef Myxomatose en VHS geen kans: maak nu een afspraak voor de vaccinatie of bel ons voor meer informatie.

Maand van het Gebit begint vroeg dit jaar

Elk jaar besteden wij in februari extra aandacht aan de gebitsverzorging van uw huisdier tijdens de Maand van het Gebit. Vaak doen tand- en tandvleesproblemen zich voor zonder duidelijke aanwijzingen. Hoe langer deze problemen onopgemerkt blijven, hoe meer schade aan het gebit kan ontstaan. We beginnen 2018 goed en gaan dit jaar twee weken eerder van start!

Speciale actie

Van 18 januari tot 1 maart kunt u langskomen met uw dier voor een gratis gebitscontrole door één van onze assistentes. Ook ontvangt u 10% korting op alle gebitsbehandelingen en 10% korting op alle middelen voor de gebitsverzorging van uw dier, zowel aan de balie en als in onze webshop. Bel ons via 020 69 12 347 voor een afspraak voor een gratis gebitscontrole of voor meer informatie over wat u voor het gebit van uw huisdier kunt doen.

Alles voor een rustige jaarwisseling

Hoe komt uw huisdier de jaarwisseling door? Niet elk dier kan vuurwerk verdragen, en daarmee kan de feestelijke jaarwisseling veel stress veroorzaken. Zorg dat u kalmerende middelen op tijd in huis heeft, want sommige middelen moeten ruim van tevoren ingenomen zijn. Vragen over vuurwerkangst? Kom langs of bel ons voor meer informatie.

Op myhappypet.nl vindt u vast handige tips om de jaarwisseling een stuk aangenamer te maken voor uw dier.

Een fijne kerst en een mooi 2018!

scared-dog-580x435

Sluit nu het Zorgplan af voor uw huisdier

Wij begrijpen hoe belangrijk uw huisdier voor u is. Als onderdeel van het gezin wilt u de beste zorg voor uw dier. Helaas brengt zorg kosten met zich mee en, in het ergste geval, onvoorziene kosten. Daarom kunt u bij ons het Zorgplan van Beste Dierenartsen afsluiten voor uw hond, kat of konijn.

Uw voordeel

√ De beste preventieve zorg
√ Automatische herinneringen voor controles
√ Spreiding van uw kosten
√ Altijd korting op producten en diensten
√ Producten thuisbezorgen of ophalen
√ Uit te breiden met een voedingsabonnement

Hoe werkt het? Lees verder voor meer informatie»

Hoe gaat het met uw senior?

Oudere huisdieren hebben een andere verzorging en voeding nodig dan jongere dieren. Daarnaast kunnen senior huisdieren last krijgen van ouderdomskwaaltjes en ziektes ontwikkelen. Het is daarom van belang uw senior goed in de gaten te houden en de verzorging aan te passen naar behoefte.

Kom met uw senior dier langs voor een Compleet Senioren Advies. Onze paraveterinair onderzoekt uw huisdier en geeft adviezen over de verzorging en voeding. Eventuele aanwijzingen voor fysieke problemen worden direct opgespoord! U kunt in november en december 2017 al voor € 5,- bij ons terecht voor een Senioren Advies. Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak via 020 69 123 47.